top of page

HArmonyCa Bodø

HØSTKAMPANJE🍂

harmonyca_edited.jpg

Vi er svært begeistret for å introdusere HarmonyCa på vår klinikk, og vi ønsker derfor å feire med 20% rabatt!

HarmonyCa er den nyeste revolusjonen innen estetiske behandlinger, og vi er stolte av å tilby denne banebrytende tjenesten på vår klinikk.

Med HarmonyCa kan du forvente å oppnå enestående resultater innen skjønnhet og velvære.

Hva er HArmonyCa?

HArmonyCa er en ny hybrid-injiserbar filler med dobbel effekt. Den inneholder to aktive ingredienser: kalsiumhydroksyapatitt (CaHa) og hyaloronsyre(HA).

HArmonyCa kan forbedre hudens arkitektur ved å gi den et umiddelbart løft ved hjelp av hyaluronsyre, samt en langvarig effekt fra ny kollagenproduksjon knyttet til kalsiumhydroksyapatitt.

 

Hvordan virker HA og CaHa?

Partiklene i hyaluronsyren jobber dypt under huden og hjelper med å fylle den opp slik at du får en umiddelbar løfteeffekt. Kalsiumhydroksyaptatittpartiklene støtter kroppens egen kollagenproduksjon, og nye kollagenfibre dannes.

Siden gelen forsvinner sakte over tid, bygges det opp et stramt og tett nettverk av kollagen som kan overta jobben med et gradvis langvarig løft ved hjelp av kalsiumhydroksyapatitt.

 

Hvilke områder kan behandles?

HArmonyCa kan brukes under huden, i bestemte områder i ansiktet, og kan ikke injiseres rundt øyne, lepper eller munn.

Under konsultasjonen vil vi svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, samt foreslå hvilke ansiktsområder du kan behandle med HArmonyCa.

Du kan nå avtale time, men vær oppmerksom på at behandlingen er tilgjengelig i begrenset opplag og vil bli utført i tidsrommet fra 23. november til 28. november.

Send kontakt info

Send oss en melding så kontakter vi deg

bottom of page