top of page

10 råd for gode hudpleierutiner for en sunn og hydrert hud i løpet av sommeren😎🌞

Sommeren kan være en utfordrende tid for hudpleie på grunn av solens sterke stråler, varme og økt fuktighet. For å opprettholde en sunn og hydrert hud om sommeren, er det viktig å følge disse hudpleietipsene:


1. Bruk solkrem: Dette er det viktigste trinnet for sommerhudpleie. Bruk en bredspektret solkrem med minimum SPF 30. Påfør rikelig med solkrem 15-20 minutter før du eksponeres for solen, og påfør det jevnlig gjennom dagen.


2. Hold deg hydrert: Drikk rikelig med vann for å opprettholde en sunn og hydrert hud. Varmt vær kan føre til tap av fuktighet, så det er viktig å drikke nok vann gjennom dagen.


3. Rens ansiktet daglig: Rens ansiktet to ganger daglig for å fjerne skitt, olje og svette som kan tette porene og føre til kviser. Bruk en mild rensemiddel som passer til din hudtype.


4. Unngå tunge fuktighetskremer: I sommermånedene kan tykke og tunge fuktighetskremer føles klamme og ubehagelige på huden. Bytt til lettere, oljefrie fuktighetskremer eller bruk en gelbasert fuktighetskrem. Disse absorberes raskt inn i huden og gir fuktighet uten å føles tung.


5. Beskytt leppene: Leppene er spesielt sensitive for solens stråler. Bruk en solkrem med SPF eller et leppebalsam med solbeskyttelse for å beskytte leppene mot skader og solbrenthet.


6. Reduser bruk av sminke: I sommermånedene kan bruk av tung sminke føles klam og ubehagelig på huden. Prøv å bruke minimale mengder sminke eller gå helt uten om mulig. Hvis du må bruke sminke, velg lette og oljefrie produkter som lar huden puste.


7. Eksfolier regelmessig: Eksfoliering fjerner døde hudceller og bidrar til å holde huden myk og glødende. Bruk en mild eksfolierende ansiktsskrubb en eller to ganger i uken for å opprettholde en jevn og frisk hud.


8. Unngå solen i peak timer: Unngå å være ute i solen mellom kl. 10.00 og 16.00 når solens stråler er sterkest. Prøv å søke skygge eller bære en bredbremmet hatt og solbriller for ekstra beskyttelse.


9. Etter solpleie: Etter en dag med soling, kan huden trenge ekstra omsorg. Påfør en beroligende aftersun-lotion eller en mild fuktighetskrem for å gi huden næring og berolige eventuell rødhet eller irritasjon.


10. Pass på hele kroppen: Ikke glem å ta vare på resten av kroppen din også. Påfør solkrem på eksponerte områder som armer, ben og rygg. Ta også vare på føttene ved å eksfoliere dem og bruke en fuktighetsgivende fotkrem.


Ved å følge disse tipsene kan du opprettholde en sunn og strålende hud gjennom sommermånedene.


Hudpleieserien Skin Ceuticals er perfekt for å ta vare på huden etter beste måte!

Hudpleie er individuelt, så prøv å finne produkter som passer best til din hudtype og behov.

Det er 15 % rabatt på alle Skin Ceuticals produkter hele juli!


13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page