top of page

Endelig håp for hårtap: Ny behandling mot androgen alopeci

Hårtap kan være en utfordrende opplevelse, spesielt når det er genetisk og uunngåelig som ved androgen alopeci, også kjent som mannlig type hårtap. Hos vår klinikk tilbyr vi nå en ny og lovende behandling mot denne tilstanden: dutasterid injeksjoner, også kjent som DUTA-behandling.


Hva er androgen alopecia?

Mannlig håravfall, eller androgen alopeci, er den vanlige formen for håravfall som rammer mange menn. Det starter ofte som viker i pannen og utvikler seg til en "måne" på toppen av hodet, og i de mest alvorlige tilfellene ender det med en blank skalle med kun en hårkrans i bakhodet. Dette hårtapet skyldes at hårsekkene påvirkes av mannlige kjønnshormoner, androgener, og er ofte arvelig betinget. Selv om kvinner også kan oppleve denne formen for hårtap, er det vanligvis mer diffust enn hos menn. Det er viktig å merke seg at personer med androgen alopeci ikke nødvendigvis har høyere nivåer av androgener enn andre.

Kilde: Medisinsk leksikon


Den gode nyheten: Ny behandling

Vi er begeistret over å kunne tilby dutasterid injeksjoner som behandling for androgen alopeci. Dutasterid er et medikament som blokkerer effekten av androgener på hårsekkene, noe som kan forsinke hårtapet og i noen tilfeller fremme ny hårvekst.


Behandlingsplan


  • Hyppighet: Behandlingen utføres hver annen måned i 10 måneder. Etter dette vil den utføres etter fire måneder, før effekten av behandlingen evalueres.

  • Kombinasjon: Behandlingen kan kombineres med andre metoder som PRP (Platelet-Rich Plasma) og Dr CYJ hair filler for enda bedre resultater.

  • For kvinner: Kvinner som gjennomgår denne behandlingen bør unngå graviditet under behandlingen og i seks måneder etter avsluttet kur.

  • For menn: Det er ingen dokumentasjon på at dutasterid påvirker fertiliteten hos menn, men medikamentet kan utskilles i sæd. Derfor bør menn med gravid partner bruke kondom.

Kostnad og tilbud


Behandlingen koster 3888 kroner per sesjon. Men som en ekstra motivasjon for å starte nå, er det 20% rabatt på den første behandlingen hvis den utføres i juli eller august!


Hvorfor dutasterid?

Dutasterid behandling er et effektivt supplement til andre behandlinger mot hårtap og kan være en god løsning alene for de som ikke ønsker å bruke tabletter som dutasterid/finasterid eller minoxidil. Behandlingen er trygg og har vist seg å være effektiv for både menn og kvinner som lider av androgen alopeci.


Ønsker du mer informasjon eller ønsker å bestille en konsultasjon? Kontakt oss i dag
4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page