top of page

Hva er en kjemisk peeling?En kjemisk peeling består av påføring av aktive produkter (glykolsyre, salisylsyre, trikloreddiksyre, retinol osv.) for å fjerne det mest overfladiske laget av huden.


Det finnes 3 hovedtyper av kjemisk peeling : overfladisk, medium dyp og dyp.


Overfladisk peel.

Den overfladiske peelingen er en behandling basert på glykolsyre, melkesyre eller salisylsyre. Den brukes til å rengjøre huden grundig og fjerne alle urenheter. Denne typen peeling er trygt for huden, har ingen bivirkninger og kan gjentas over én eller flere økter. Den er hovedsakelig egnet for ung hud i alderen mellom 20 og 35 år.


Medium peel.

Denne typen peeling utføres med blant annet TCA-syre alene eller i kombinasjon med andre ingredienser. Den virker på epidermis og laget under, helt til basalmembranen. Den type peeling er dermed perfekt for å behandle pigmentflekker, akne eller rynker mer effektivt. Mediumdyp peeling anbefales spesielt for moden hud (40 til 55 år gammel). Det skal bemerkes at medium peeling får huden til å flasse og har derfor en del nedetid.


Dyp peel.

Den dype peelingen brukes sjelden og krever ofte bedøvelse. Den er meget effektiv mot rynker, arr og pigmentflekker. Det er viktig å forberede huden til peeling for å øke hudens toleranse til kjemiske stoffer dom brukes under peeling. Høst og vinter er perfekt behandling fir kjemiske peelinger.


Timer for peeling har jeg tilgjengelig fra november.
9 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page